RockStation

A Nuclear Blasthez szerződött a Septicflesh, jövőre jön az új album

2018. augusztus 30. - theshattered

septicflesh_band.jpgNem sokat teketóriázott az új anyagával a görög Septicflesh, ha hihetünk az ígéreteknek, jövőre már érkezik is a sorban következő nagylemez, immár egy számukra új istállónál, a Nuclear Blastnél. Természetesen mind a két fél nagyon boldog az együttműködés miatt, majd meglátjuk, hogy az új korongon ez hogy csapódik le.

"Nagyon megtisztel minket, hogy leszerződhettünk a világ vezető lemezkiadójával, a Nuclear Blast Recordszal. A Septicflesh mindig egy keményen dolgozó, a jövőbe tekintő, de a hagyományos elemeket is megtartó csapat volt, miközben megvolt a zenénkben a sötét érzés. Kellett valaki, aki ezt megérti és nagyon örülünk, hogy ehhez a Nuclear Blastnél találtunk otthont. Eközben a legutóbbi lemezünk, a Codex Omega folytatja a világ leigázását. Folytatjuk a lemezhez kötődő turnénkat, közben pedig készülünk a ránk váró kihívásokra."

Nuclear Blast: "Itt, a Nuclear Blastnél nagy rajongói vagyunk a Septicfleshnek, emiatt nagyon örülünk, hogy a napjaink egyik legforradalmibb, legelőremutatóbb extrém metal zenekarával dolgozhatunk. Nagyon várjuk már a csapattal való munkát a következő szónikus mesterművükön."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814210467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum