RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.36

2018. szeptember 09. - sunthatneversets

greta-van-fleet.jpgTalán már megszoktátok, hogy, ha vasárnap, akkor heti dalválogatás. Benne támad a Led Zeppelin, meg a szibériai farkasok. Lesz jófajta hardcore, csajrock itthonról a végén pedig még földtörténeti kalandozásokat is folytatunk.

GRETA VAN FLEET - Watching Over


Október 19-én a Lava/Republic Records gondozásban érkezik az utóbbi évek egyik legreménytelibb zenekarának a Greta Van Fleetnek a debütalbuma, amely a Anthem Of The Peaceful Army címet kapta. A 10 dalt tartalmazó albumról fentebb itt egy brendnyú tétel Watching Over címmel, napjaink Led Zeppelin reinkarnációjától.


BEHEMOTH - Wolves Ov Siberia


Megfilmesítette a koncerteken már korábban bemutatott Wolves Of Siberiát a Behemoth. A dal az október 5-re várható nagylemezen fog helyet kapni és természetesen a fenti videó is passzol a dal címéhez.


TERROR - Spirit Of Sacrifice


Újabb dalt adott ki a szeptember 28-ra várható albumáról, a Total Retaliationről a hardcore egyik alapcsapata, a Terror. A zenekar a Spirit Of Sacrifice-t adta közkézre és milyen jól tette.


DOROTHY - Hűségriadó


Tessék! címmel szeptember 28-án fog megjelenni az Edge Records gondozásában a Dorothy új albuma. A korong egyik új dalához elérhető lett az első klip, a Hűségriadó. 


THE OCEAN - Permian: The Great Dying


November 2-án érkezik majd a The Ocean új nagylemeze, a földtörténeti kalandozásokat folytató, így a 2007-es Precambrian lemez folytatásának tekinthető Phanerozoic I: Palaeozoic. A korongról a héten elérhető lett a zárótétel, a Permian: The Great Dying.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5214230345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2018.09.10. 07:47:33

de hol a led zeppelin? hülye mocsok clickbait

nyubocs 2018.09.10. 08:45:03

Miért lenne ez a Greata van Fleet debut albuma? A "From The Fires" akkor mi?

nyubocs 2018.09.10. 08:51:56

@enpera: Azért a korábban kiadott Safari Song-ot hallgasd meg :)
youtu.be/HxbT5jSxGJ0

Meg hallgasd meg Robert Plant véleményét
youtu.be/ePIAaQwYMaM

blah 2018.09.10. 10:56:46

ok, ezek közül melyik jó?

nyubocs 2018.09.10. 13:42:10

@sunthatneversets:
:) csak hangosan gondolkodom, nem kötözködöm :)
Csak azt nem értem, hogy egy 8 számos lemez az EP, egy 10 számos meg már LP.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum