RockStation

Kiderült, miért tűnt el a My Dying Bride

2018. szeptember 19. - theshattered

my_dying_bride_2014.jpg2017-ben, miután lemondott négy fesztiválos fellépést, teljesen eltűnt a rajongók, meg úgy általában a zenei élet látóteréből is a brit doom metal alapcsapat, a My Dying Bride. Ennek persze elég súlyos oka volt, melyet a napokban fedett fel Aaron Stainthorpe, a csapat énekese, ami nem volt más, mint a kislányának a súlyos megbetegedése.

"Sokan kérdeztétek, hogy mi történt azóta, mióta lemondtuk a 2017-es turnénkat. Hát, itt a válasz.

2017 szeptemberében a gyönyörű kislányomat, aki csak öt éves, rákkal diagnosztizálták. Ez az esemény lesokkolta az egész családot, ahogy a közeli barátokat és természetesen a My Dying Brideot és az érintett kollégákat is. Az aggódás és a pánik elkezdett eluralkodni rajtam, rettegtem attól, hogy mi fog következni, mivel a horror, ami ezt a szörnyű betegséget övezi nagyon is valós, brutális és könyörtelen.

A kemoterápiának nevezett erősen pusztító, de szükséges méreg beadását elkezdték, egy idő után pedig műtéti úton eltávolították a fő tumort, de az terjedni kezdett. 2018 elején egy második, nagyszabású műtétet kellett megejteni, hogy végre megszabaduljunk a látható tömegtől, de a rákos sejtek még ott voltak a testében, sugárkezeléssel pusztították el azokat. A kemoterápia és a sugárkezelés hatásai tönkretették és lehangolták őt, a szívem úgy fájt, mint még soha azelőtt. Mint egy súlyos beteg gyerek édesapja, a teljes összeomlás szélén voltam.

Az életünk legrosszabb évének eltelte és egy hatalmas stresszhatás után megkaptuk azokat a jó híreket, melyeket mások sosem: meggyógyult. Leküzdötte Isten egyik legkegyetlenebb, legkeserűbb és szeretet nélküli teremtményét.

A pozitív végkifejlet ellenére évekig vizsgálatokra kell járnia, előfordulhatnak esetleges komplikációk is, ami miatt lehet, sokszor vissza kell majd térnünk a kórházba. Félve fogok rágondolni minden nap, végig az életem hátralévő részében, remélem, hogy mire a sírba szállok, egy erős és egészséges nő lesz belőle.

Szeretnénk őszintén megköszönni a leedsi NHS Gyerekkórház személyzetének mindent, amit megtettek értünk, valamint a Candlelighters gyermekrák alapítványnak a végtelen, szeretetteljes támogatásukat.

A zenekar kis szünetet tartott a szörnyű hírek miatt, de elkezdtük fokozatosan összeszedni az erőnket és dolgozni a következő nagylemezen, amivel örömmel mondhatom nektek, jól haladunk, igazából már majdnem kész van. Még nem vettem részt egyáltalán az írásban, de ezen a héten visszatérek én is, tollal a kezemben és megújult figyelemmel, kíváncsisággal fogom betölteni a dalszövegírói és énekesi szerepemet ebben a jelentős zenekarban. Visszatértünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214248725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum