RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.38

2018. szeptember 23. - sunthatneversets

the_devils_s_trade_2018.jpg

Eheti dalmegosztásunkban kétötödnyi részben hazai produkciók képviseltetik magukat. Lesz itt nemrég elhunyt grunge legenda kiadatlan dallal, kanadai rakenroll, amerikai metalcore. Hazai részről pedig lélekig hatoló akusztikus folk/blues szólóprodukció és post-hardcore vagy valami ilyesmi.

CHRIS CORNELL - When Bad Does Good


November 16-án egy négylemezes, hatvannégy dalos életmű összegző kiadvány lát majd napvilágot Chris Cornell szóló- és a zenekaraival együtt felvett dalaiból. Ezen a csomagon egy eddig kiadatlan tétel, a When Bad Does Good is meg fog jelenni, ami fentebb hallgatható meg egy dalszöveges videó kíséretében.


DANKO JONES - We're Crazy


Valamikor a tavasszal lát majd napvilágot a kanadai Danko Jones egyelőre még cím nélküli új albuma, melyről megérkezett az első tesztanyag.a We're Crazy képében.


THE DEVIL'S TRADE - Your Own Hell


Makó Dávid (HAW, ex-Stereochrist) akusztikus folk/blues szólóprodukciója, a The Devil's Trade új albuma a német Golden Antenna Records gondozásában jövő héten jelenik meg What Happened To The Little Blind Crow címmel. Erről a héten jelent meg egy dal Your Own Hell címmel, ami videót is kapott. 


AWS - X/0


Október 5-én jelenik meg az AWS új, szám szerint negyedik nagylemeze a Fekete részem. A csapat a héten mutatta bemutatta a zenekar a következő dalt is az érkező lemezről, ami az X/0 címet kapta.


ALL THAT REMAINS - Fuck Love


Új dalt - ami előreláthatólag a hamarosan érkező új nagylemez egyik előzetese - tett közzé a héten az All That Remains. A jövő év elejére tervezett album ezen tétele a beszédes című Fuck Love címet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114256947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum