RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.39

2018. szeptember 30. - sunthatneversets

unerath_2018.jpgMai dalmegosztásunkban megint kemények leszünk, mint a cementtúltengéses beton. Death metal, tökös HC, death/thrash, metalcore és grindcore a felhozatalban, úgyhogy kösse fel mindenki, amije van!

REVOCATION - Blood Atonement


Pénteken jelent meg az új Revocation-album, a The Outer Ones. Erről a héten előzetesen szabadítottak el izelítőként egy finom kis szeletelést, a Blood Atonementet, melyben szó szerint minden van, ami szem-szájnak ingere. 


TERROR - This World Never Wanted Me


Most már tuti, hogy a pénteken megjelent Total Retaliation című Terror nagylemez alsó hangon is egy tömény atomrobbanás-sorozattal fog felérni. Ezt a hipotézist hivatott megerősíteni This World Never Wanted Me is, ami két percnyi kőkemény pusztítás.


MASTER - Replaced


Tartva a régi punk-os death/thrash formulát, ismét sikerült a death metal Mötörhead-jének lennie a Masternek. Új húsdaráló lemezük, a Vindictive Miscreant november 28-án lát napvilágot és ez már a harmadik szám, ami előtt lerántották a leplet. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar október 8-án a Blue Hell vendége lesz


UNEARTH - Survivalist


Egy újabb dalt adott ki az Extinction(s) nagylemezről az Unearth. A november 23-án megjelenő albumról a Survivalist lett most elérhető, nem egyszerű mondanivalóval. És a dal maga is szeletel!


TERRORIZER - Caustic Attack


Október 12-én érkezik az amerikai grindcore legenda Terrorizer új nagylemez a Caustic Attack, melyről most a címadót tette elérhetővé a brigád. Megy a gyomorszagú hentelés itt is rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3214272241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2018.10.09. 21:09:26

az új terror nem semmi, eléggé odacsap

ez meg az unearth viszi is Q4-et nálam :) soulfly-tól én már sokat nem várok, talán még az atreyu, bár az más tészta
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum