RockStation

Jövőre jön az új Sabaton korong

2018. október 02. - theshattered

0sabaton2017_30_eredmeny.jpg

Eddig szokatlanul hosszú kihagyás, azaz a megjelenéssel számolva három év után jön majd az új Sabaton-album. A 2019-re várható korongról, illetve a kvázi hosszú lemezszünet okáról az énekes, Joakim Brodén árult el pár szót egy nemrégiben adott interjúban.

"Nyilvánvalóan el fogjuk kezdeni a lemezírást. Igazából már elkezdtük, mármint a dalírást. Mert az sosem áll meg nálunk. De természetesen jövőre lesz új lemez. Nem fogunk megöregedni és nyolc évet kihagyni két album között."

A relatív nagy szünet okáról: "Az a helyzet, hogy a (The Last Stand) turné majdnem mindenhová eljuttatott minket. Előtte nem igazán játszottunk Dél-Amerikában, Észak-Amerikában, vagy Ázsiában, így hamarabb végeztünk a turnéval, kétévente ki tudtunk adni egy lemezt. De mivel már Ausztráliában, Észak- és Dél-Amerikában és Ázsiában is játszunk, ez sajnos eltolja kicsit. De ne féljetek, nem leszünk az a zenekar, aki nyolcévente ad ki csak lemezt!"

A teljes interjú pedig az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014276397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum