RockStation

Tavasszal jön az új Rammstein album!

2018. október 03. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgPaul Landers gitáros hivatalosan is megerősítette: 2019 tavaszán érkezik az új stúdiólemez, a (még leírni is szörnyű) kilenc évvel ezelőtti Liebe Ist Für Alle Da utódja. Az egyelőre még cím nélküli album felvételeinél most a csapatmunka fog érvényesülni, melynek ha minden igaz, a korong hangzására is hatása lesz.

"Most úgy néz ki, jövő tavasszal fog megjelenni az új album. Mostanában együtt zenélgetünk egy körben, mindannyian egy szobában. Mindannyian be vagyunk kötve a keverőbe, van egy PL1 prototípusom, ami közvetlenül bele megy. Így megy a többi srác közül is néhánnyal: a dobosunknak, Christoph Scheidernek például van egy elektromos dobcucca, ezt használjuk, az ötletek összerakásánál.

Nem volt semmilyen egyedül dolgozós pre-produkciós folyamat. Ez mindig inkább egy közös folyamat volt. Annyira tetszett ennek a hangzása, hogy eldöntöttük, hogy a felvételeket is inkább együtt fogjuk megcsinálni, mint külön-külön feljátszva.

Még meg kell várni, mi kerül rá az albumra, de az alapötlet az az, hogy az egész zenekart hallod majd rajta. Mintha az élő fellépéseinkhez hasonló hangzása lenne."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4714279173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum