RockStation

Wall Of Sleep: már előrendelhető az új lemez, megjelenés október 26-án

2018. október 04. - sunthatneversets

wall_of_sleep_2018.jpg

Október 26-án a NAIL Records gondozásában jelenik meg a Wall Of Sleep új nagylemeze. A doom, klasszikus metal és hard rock riffeket és dallamokat összedolgozó korong 4 évvel a legutóbbi anyag (No Quarter Given) után készült el, és a The Road Through The Never címet fogja viselni, a metalshop.hu-n pedig egészen október 21-ig elő lehet rendelni a digipak CD-t pólóval együtt speciális támogatói csomagban is.

A kult magyar csapat és a fonogram -és, emerton-díjas énekes összefogásából született albumot először a TRIP hajón, a 2018-as Metal Halloween-en lehet élőben hallani, ahol többek között olyan zenekarok társaságában lépnek fel, mint a The Tumor Called Marla, a Dystopia, vagy a divideD.

wall_of_sleep_the_road.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014281295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum