RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.40

2018. október 07. - sunthatneversets

papa_roach_2018.jpg

Eheti dalmegosztásunkban is túlnyomó többségeben lesznek a nehézsúlyú versenyzők. Black metal, technical death, crossover thrash, mocskos sludge az egyszem egykori nu metal ikon ellen. Ez a meccs már a kezdő sípszó előtt eldőlt?

BEHEMOTH - Bartzabel


Pénteken jelent meg a Behemoth elég combos új nagylemeze (kritika hamarosan), az I Loved You At Your Darkest. Igen, combos, mivel az eddigi előzetesek is már nagyon ígéretesek voltak, ráadásul a frissen megfilmesített, ezúttal kicsit légiesebb Bartzabel is egy jól sikerült nóta.


PAPA ROACH - Who Do You Trust?


Két új dallal jelentkezett a héten a Papa Roach, ráadásul az egyikre még klipet is forgatott. A két nóta a már készülő új nagylemez előfutárainak tekinthető, nagyon nem is körítenénk, fentebb a klipes Who Do You Trust?-ot nézhetitek/hallgathatjátok meg.
 

PSYCROPTIC - Directive


November 2-re időzítette be az új nagylemezének, az As The Kingdom Drownsnak a megjelenését a Psycroptic. A csapat persze nem hagyja, hogy a rajongók zsákbamacskát vegyenek, be is lett dobva a nyilvánosság számára a Directive című tétel amiről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy éppen egy könyörületes, lágy dalocska lenne. 


IRON REAGAN - The Devastation


Az Iron Reagan The Devastation című dala a jövő héten jövő Darker Days Ahead EP-n lesz rajta. A muzsika odapattint mindenki orra hegyére, a dal maga, ahogy az EP többi tétele is, a Crossover Ministry album idején íródott, de végül, mivel nem igazán passzolt volna rá, lehagyták onnan - viszont egyáltalán nem egy B-oldalas tétel ez, ugye?


HIGH ON FIRE - Spewn From The Earth


Pénteken jelent meg a High On Fire új nagylemeze, az Electric Messiah. Matt Pike-ék nagyon nem ontották el a rajongókat előzetes dalokkal, hiszen az egyébként az Adult Swimen keresztül megjelentetett Spewn From The Earth csak a második nyálmegindító tétel, de ennek ellenére örültünk neki, mint majom a... De komolyan, eléggé odacsap! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414285131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum