RockStation

Az előzetes kalkulációk szerint a Bohemian Rhapsody lesz a második legsikeresebben kezdő életrajzi film

2018. október 12. - theshattered

rami_malek.jpgAz illetékesek már most sejteni vélik, hogy a Rami Malek főszereplésével készült, november elején a mozikba kerülő Bohemian Rhapsody lesz minden idők második legsikeresebben nyitó, azaz az első héten a nézőszámokat tekintve képzeletbeli ezüstérmet hozó életrajzi filmje. A Freddie Mercury és a Queen életét bemutató film az előzetes számítások szerint csak a Straight Outta Compton sikerét nem fogja felülmúlni, amit talán elég nehéz is lenne utolérni.

A nyitási héten az USÁ-ban hatvan millió dollárt kaszált, a korai gengszter rapről szóló mozit a tervek szerint a Bohemian Rhapsody huszonhat millióval fogja követni, természetesen mindezeket az összegeket csak az USA piacára kalkulálják, ráadásul a további bevételeket nem is számolták bele. A premier november 2-án lesz, az előzetesek, kedvcsinálók és részletek már egyre inkább szaporodnak.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1514297057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum