RockStation

Digipackos kiadás-sorozatot kapnak az Iron Maiden nagylemezei

2018. október 13. - theshattered

0ironmaiden2018_23_eredmeny.jpgNem könnyű Iron Maiden-gyűjtőnek lenni, egyáltalán nem. A csapat mindig kitalál valamit, hogy megfájdítsa a rajongók pénztárcájának képzeletbeli fejét, de hát nem tudunk rájuk haragudni, mert mindig határozottan minőségi anyagot kap a forintjaiért a fanatikus. Most viszont jön az újabb balegyenes, a csapat újra kiadja a soralbumokat, mégpedig a 2014-17 között kiadott vinyles újrakevert verziók digipack CD-s verziójában.

Mondhatni öröm az ürömben, hogy mindezt nem egyszerre teszik, a korongok négyesével fognak napvilágot látni. Az első kanyar novemberben kerül majd ki, aztán február, április, június ütemezéssel landolnak majd a polcokon az albumok, melyek közül egy-kettő azért különlegesebb verziókat is kap. Lentebb a várható menetrend található, közé ékelve az első kiadás-sorozat képeivel.

ironmaidenoct2018reissue1.jpg

Első adag: november 16

Iron Maiden / Killers / The Number Of The Beast (standard és díszdobozos kiadásban is, utóbbi felvarróval és Eddie figurával) / Piece Of Mind

ironmaidenoct2018reissue2.jpg

Második adag: 2019. február

Powerslave / Somewhere In Time (hagyományos és gyűjtői verzióban is) / Seventh Son Of A Seventh Son / No Prayer For The Dying

ironmaidenoct2018reissue3.jpg

Harmadik adag: 2019. április

Fear Of The Dark (hagyományos és gyűjtői verzióban is) / The X Factor / Virtual XI / Brave New World

ironmaidenoct2018reissue4.jpg

Negyedik adag: 2019. június

Dance Of Death / A Matter Of Life And Death (hagyományos és gyűjtői verzióban is) / The Final Frontier / The Book Of Souls (utóbbi nem kap remasztert, de digipack kiadásban most először lesz elérhető)

ironmaidenoct2018reissue5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr714298013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum