RockStation

Cryptopsy és Mayhem tagokkal fogott össze David Vincent

2018. október 18. - theshattered

vltimas2018.pngVltimas néven hozott össze új zenekart a Morbid Angel volt énekese, David Vincent. A tettestársak az ex-Mayhemes Blasphemer, valamint a Crptopys Flo Monier lettek, akikkel már be is jelentették: 2019-ben jön a debütlemez! Erről egy pici részletet már meg is hallgathattok, ezt lentebb találjátok.

Blasphemer: "Már eonok teltek el azóta, hogy utoljára a zene közelében kalandoztam, de ím, itt vagyunk!

Az elmúlt másfél év nagyon intenzív volt a rengeteg tervezés, kemény munka, személyes áldozat és persze az utazás miatt. Azt hiszem, ezt mind a hármunk nevében elmondhatom. De ami a lényeg, a szörny meg lett idézve és fel lett véve, nagyon magabiztos vagyok az eredménnyel kapcsolatban.

Mivel megadatott a lehetőség, hogy a műfaj legjobb zenészei közül néhánnyal dolgozhattam együtt, az élmények szintje hatalmas méretűre rúg. Az együttműködés, a közös látomás és cél, minden egy magasabb célért történik. Számomra ilyennek is hangzik a végeredmény.

Kiemelten szeretném megköszönni a régi partnernek, Michael Berberiannak a Season Of Mistnél ebbe a teremtménybe vetett hatalmas hitet, ahogy a társamnak, Jaime Gomez Arellanonak az Orgone Studiosnál a kiemelkedő munkáért.

Mi vagyunk az Vltimas."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1914308987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum