RockStation

Perfect Symmetry: klippremier a fb-on, közös koncertek a Soul Mirror zenekarral

2018. november 02. - viliricsi

ps_02.jpg

A Perfect Symmetry progresszív metal zenekar meglehetősen aktív november első felének néz elébe. 3-án (délután háromkor) lépnek a nyilvánosság elé Fejvesztetten című videoklipjükkel, mely eseményt érdemes most, e pillanatban fejvesztetten lecsekkolni a közösségi oldalon.

November 9-én pénteken, a Soul Mirror „színház metal” zenekarral összefogva tartanak koncertet 19 órás kezdettel Zuglóban, az S8 Underground Clubban (XIV. Kerepesi út 26, a Hungária krt-hoz közel), ahol a szervezők plusz egy meglepetés zenekart, a szemfüleseknek ajándékot, brutális italakciókat, rockdiszkót ígérnek. Szóval ez az este nem csak a rajongóknak, de az általában aktív pihenésre vágyóknak is bejövős lesz!

És hogy a két zenekar szűkebb hazájában se maradjon le senki semmiről, ugyanez ismétlődik másnap, 10-én este a pécsi Ti-Ti-Tá nevű helyen.

Talán nem is oly nehéz így összefognia a két csapatnak, hiszen három helyen is átfedi egymást tagságuk. A billentyűs-dalszerző Kovács Péter mellett dobosuk, Valentai Attila is egyazon személy, sőt, Kálmán Kata énekesnő is mindkét együttest erősíti. A Soul Mirrornál azonban megoszlanak az énekesi feladatok, hiszen Kata mellett ott áll Götz Attila, aki a Pécsi Nemzeti Színház sztárjaként erősíti a „színház metal” élményt.

Több infóhoz – azokhoz, melyek e rövid cikkből kimaradtak – a koncertek valamelyikén juthatunk, a klippremierig pedig kezdetnek tekintsük meg a Kezdet című dal kisfilmjét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr114339351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum