RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.44

2018. november 04. - sunthatneversets

slipknot-all-out-life.jpgAhogy már megszokhattátok, ha vasárnap, akkor itt a RockStation dalmegosztós rovata. Benne a héten metálnagyágyú, szebb napokat látott groove metal alakulat, agyszaggató deathcore, kaliforniai retro rock, és egy kis sivatagi blues.

SKINLAB - Dead Tomorrow


Valamikor jövő év első felében érkezik majd a groove metal Skinlab új lemeze az Art Is War Records gondozásban. A csapat a héten egy új dalt is villantott róla Dead Tomorrow címmel.


SLIPKNOT - All Out Life

 

 

 


Ha már a villantásnál tartunk ... A Slipknotnál senki sem villantott nagyobbat a héten. A semmiből ugyanis megérkezett a csapat jövőre várható új albumának előfutára egy új dal képében. Az All Out Life ráadásul egy ütös videót is kapott, melyet a csapat perkása Shawn Crahan rendezett.


RIVAL SONS - Back In The Woods


Január 25-én érkezik a retro rock Rival Sons új albuma Feral Roots címmel. A csapat már a második előzetest tette közzé a lemezről a Back In The Woods képében. 


JOHN GARCIA AND THE BAND OF GOLD - Chicken Delight


Bemutatta az első daláta volt Kyuss énekes új zenekara a John Garcia And The Band Of Gold. A csapat saját nevét viselő korongja január 4-én jelenik majd meg, de már el is érhető róla az első single, a klippel is megtámogatott Chicken Delight.


WHITECHAPEL - Brimstone


Igaz, nem most, de mondhatni a közepesen távoli jövőben, azaz március 29-én új albummal jelentkezik a Whitechapel. A csapat a The Valley képében egy egységes sztorit feldolgozó lemezt ad majd át a rajongóknak, erről a Brimstone című súlyozás már meg is hallgatható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414343135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum