RockStation

Januárban jön az A Pale Horse Named Death új lemeze

2018. november 06. - theshattered

aphnd2018.jpgJanuár 18-án fog megjelenni az A Pale Horse Named Death legújabb dalcsokra, a When The World Becomes Undone. A csapat legutóbb 2013-ban adott ki nagylemezt, így a várakozás magától értetődő a Life Of Agony és Type O Negative tagokat is felvonultató csapat felé. Az első kislemezdal, a Love The Ones You Hate november 16-ra várható.

Sal Abruscato: "A When The World Becomes Undone kifejezés 2014-ben jutott eszembe. Te is látod, hogy mi az a nagy volumenű valami, ami elkezdődött ezen a világon. Ezzel egyidőben rengeteg őrült dolog ment végbe a magánéletemben is. Ezek a szenvedések mind csak táplálták ezt a zenét. Szóval nagyjából megvolt már a fejemben egy ideje a vázlat, amit ebben az évben fejeztünk be. A végeredmény pedig az, amit itt találtok majd."

palehorseworldundone.jpg

01. As It Begins
02. When The World Becomes Undone
03. Love The Ones You Hate
04. Fell In My Hole
05. Succumbing To The Event Horizon
06. Vultures
07. End Of Days
08. The Woods
09. We All Break Down
10. Lay With The Wicked
11. Splinters
12. Dreams Of The End
13. Closure

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514355923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum