RockStation

Az egész Metropolis Pt. 2 albumot elő fogja adni a következő turnéján a Dream Theater

2018. november 15. - theshattered

0dreamtheater2017_19_eredmeny.jpgAmellett, hogy jövőre kiadja az új lemezét, a Distance Over Timeot a Dream Theater, a koncerteken egy másik, nem elhanyagolható munkájukat is fel fogják idézni. Ez pedig nem más, mint a jövőre a megjelenésének huszadik évét ünneplő, a csapat egyik, ha nem "A" csúcsalkotásának nevezhető Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory. A zenekar a turnét ismét 'An Evening With' megmozdulásnak tervezi, így előzenekar híján bőven lesz idő arra, hogy mind a két korongot bemutassák, ráadásul az utóbbit teljes egészében megkapja majd a koncertre jegyet váltó rajongó.

dreamtheaterdistanceovertimecd.jpg
John Petrucci: "El fogjuk (játszani a teljes lemez). A turné 'An Evening With' lesz, az este részét fogja képezni néhány dal az új albumról, plusz néhány régebbi dal a katalógusból, majd utána jön a Scenes From A Memory teljes egészében. Szóval elég szórakoztató lesz. Ráadásul nagyon fontos lemez volt ez számunkra, kezdve a történetmeséléssel, meg mindennel. Mert ez volt az első koncept albumunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3414373559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum