RockStation

Hidat, padot, csillagot kap a Black Sabbath Birminghamben

2018. november 15. - theshattered

Black-Sabbath2_1.jpgEgy külön kis projekt készül Birminghamben, melynek keretében egy bizonyos Black Sabbath nevű zenekar előtt terveznek tisztelegni, talán már hallottatok róluk. De komolyra fordítva a szót, a város egy komoly beruházáson dolgozik, melynek keretében a majdnem fél évszázadig létező alapzenekar egy róluk elnevezett hidat, egy padot, valamint a hídon egy kvázi 'walk of fame'-et fog kapni, utóbbin minden, a zenekarban megfordult tagot egy csillaggal terveznek megtisztelni - ezeket kereszt formában tervezik lefektetni (tervezett látvány lentebb). Az átadásra a tervek szerint mind a négy alapítótagot, így az búcsúkor mellőzött Bill Wardot is meg akarják hívni.

black-sabbath-bench-rendering.jpg

Mohammed Osama tanácsadó a következőt mondta a projekttel kapcsolatban: "Ha megkapjuk az engedélyt, minden csillag el lesz rendezve és a híd is már a zenekar nevét fogja viselni, akkor a zenekari tagokat és a menedzsmentjeiket is be fogjuk vonni. Az az elképzelésem, hogy mind a négy alapítótagot újraegyesítem a csillagok és a Metal Bench (metal pad) avatására, ami az egész projekt koronaékszere. Úgy értem, hogy a szülővárosukban egyesítem újra őket, semmi koncert nem lesz, vagy ilyesmi. Csak ők négyen, akik együtt fognak ünnepelni a szülővárosukban, ami a legjobb befejezés és lezárás lenne, amire csak gondolni tudok."

A híd tervezett feliratainak tervezete és elhelyezkedése az alábbiakban tekinthető meg:

black-sabbath-bridge-signs.jpg

0_the-black-sabbath-cross-superimposed-on-to-broad-street.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8514373737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabroca 2018.11.16. 11:29:16

Ozzy-ról meg egy városrészt lehetne elnevezni...:)

Stupid 2018.11.16. 18:20:57

Szuper zenekar, Ozzy baromi jó volt.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum