RockStation

Man The Machine - Itt az első új dal a Queensrÿche új albumáról

2018. november 17. - theshattered

q23.jpgKiadta az első nyilvános dalt a jövő március elsején érkező új nagylemezéről, a The Verdictről a heavy / progresszív vonal alapzenekara, a Queensrÿche. A teljes korong március elsején fog megjelenni, így addig még lehet egyet-kettőt aludni.

Todd La Torre: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk az első teljes dal, a Man The Machinet a soron következő nagylemezünkről, a The Verdictről. Ez csak egy kis ízelítője abból, ami jönni fog, már várjuk, hogy több nótát és videót is fel tudjunk majd fedni, ahogy közeledik a hivatalos megjelenési idő."

Michael "Whip" Wilton: "A The Verdict az utóbbi idők általunk megírt legmetalosabb és legprogresszívebb albuma. Nem is lehetnék izgatottabb attól, hogy mindenki hallhassa majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr214377197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum