RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.46

2018. november 18. - sunthatneversets

myrkur_daria-endresen_1.jpgMai dalmegosztásunk elég eklektikusra sikeredett. Lesz itt szebb napokat látott progresszív metallegenda, a 90-es években gyökeredző goth-rock, szimfonik metal, progresszív metalcore meg folkos black metal (?).

QUEENSRYCHE - Man The Machine


Kiadta az első nyilvános dalt a jövő év március elsején érkező új nagylemezéről, a The Verdictről a heavy / progresszív vonal alapzenekara, a Queensrÿche. A dal a Man The Machine címet kapta és jól prezentálja az állítólag metálosabbra vett irányt. 


A PALE HORSE NAMED DEATH - Love The Ones You Hate


Az ígéretéhez híven kiadta az új, Love The Ones You Hate című nótáját az A Pale Horse Named Death. A dal természetesen a jövőre várható When the World Becomes Undone című korongon lesz rajta, ami január 18-tól kezdődően kerülhet majd a rajongók kezébe. 


MYRKUR - Juniper


Kiadta a december 7-re ígért új EP-jének címadóját a Myrkur. Az egyszemélyes, Amalie Bruun által üzemeltetett, december 13-án Jo Quail társaságában Budapestre látogató formáció bejelentéséhez egy videoklip is betársult, melynek a filmecskéjét 16mm-es szalagra forgatták. A kislemez B-oldalán egy dán népdal, a Bonden og Kragen átdolgozása lesz hallható.  


WITHIN TEMPTATION - Raise Your Banner


Egy meglehetősen epikus hangvételű új dalt adott ki a december 14-én megjelenő új albumáról, a Resistről a Within Temptation. A hollandok nem is aprózták el a dolgokat, ha már nagyszabású, üssön még nagyobbat, így meghívták vendégszerepelni az In Flames torkát Anders Fridént is. Ha kíváncsiak lennétek, hogyan is fog mindez szólni élőben (nyilván Anders bácsi nélkül), akkor december 12-én irány a Tüskecsarnok, ahol a csapat jól meg is fogja mutogatni nekünk a friss termést.


BORN OF OSIRIS - The Accursed


Január 11-én érkezik a technikás metal vonalon már szinte veteránnak számító Born Of Osiris legújabb korongja, a mai, eldigitalizálódó világnak tükröt állító The Simulation. Az albumról egy dalt, a The Accursed címűt már klippel is megtámogatták az urak, úgyhogy most egy kis ideig legalább lesz mit nézni-hallgatni, amíg nem érkezik a teljes termés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014377447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum