RockStation

100% PANTERA szettel érkezik Phil Anselmo a jövő évi Rockmaraton Fesztiválra

2018. november 21. - sunthatneversets

phil_anselmo_rockm.jpg

Phil Anselmo máig elsősorban a Pantera frontembereként ismert, pedig a zenekar feloszlása óta számos más projektben is részt vett. Az énekes idén töltötte be az ötvenet, egy szeptemberi interjú szerint kilenc hónapja tiszta, majdnem három éve nem iszik, ráadásul ledobott 20 kilót – jobb formában van, mint az utóbbi években bármikor. A Philip H. Anselmo & the Illegals formációval nyomja el az exkluzív, 100% Pantera szettet júliusban a Szalki-szigeten – nem akármilyen este lesz, az biztos! 

Az Aborted Rockmaratonos koncertje két éve elmaradt, most új lemezzel térnek vissza - a belga death metal brigád mellett egy thrash metal csajtrió, a Nervosa érkezik Brazíliából.

Hazai fronton ismét 11 zenekarral bővült a felhozatal: Agregator, Apey & the Pea, Borders of Byzantium, Christian Epidemic, Dalriada, Derkovbois, divideD, Éhenkórászok Zenekar, Kylfingar, Nevergreen, Tales Of Evening.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514384876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum