RockStation

Egy egész lemeznyi nem-Slipknot dalt írt Jim Root, Corey Taylor, Shawn Crahan és Sid Wilson

2018. november 21. - theshattered

0slipknot2015_38.jpgA jövőre új albummal jelentkező Slipknot perkása, Shawn Crahan, azaz a Bohóc elárulta: egy full albumnyi dalt vettek fel még az All Hope Is Gone album készítése idején, melyen csupán négy tag, azaz ő, Corey Taylor, Jim Root és Sid Wilson keze munkája hallatszik. A maszkosok hangulatfelelőse elárulta: valamikor meg is fog jelenni ez a munka, de hiába telt el azóta már eleve tíz év, az még nem mostanában lesz, ki kell várni a megfelelő időt.

"Van egy egész gyűjteményre való dal, tizenegy azt hiszem. Már tíz éve visszatartjuk őket, mert nem érezzük megfelelőnek az alkalmat, de most elmondom neked, mert itt az ideje. Ez Slipknot? Nem, nem Slipknot. A Slipknot négy tagja készítette? Igen! Ezt a Slipknot négy tagja készítette. Ez olyan zene, amit az All Hope Is Gonenal egy időben vettünk fel? Teljes mértékben!

Jim megírta a gitárokat, lement, felvette az album gitárrészeit, majd újra feljött és befejezte az itteni dalok gitárjait. Így ütöttük el az időt azalatt a négy hónap alatt.

Van egy nagy rakatnyi zene és kibaszottul lenyűgöző lett! Olyan szinten, hogy vissza kellett tartani, megvárni a megfelelő időt, ami immár tíz éve tart. Nem olyan valami lesz, ami csak úgy megjelenik és összezavar mindenkit, majd kiakasztja az embereket.

Nem fogom kiadni a rosszindulatú emberek kezébe. Mi, a csapatban a legjobb módon kezeljük a dolgokat. A legszerencsésebb, ha az emberek előbb-utóbb felkészülnek, mert ez igaz dolog. Megtörtént. Időt áldoztunk rá, dolgoztunk rajta minden nap, megkevertük, mastereltük, megvan az artwork is. Hihetetlen dolog! De jó helyen kell lennie a Slipknot történetében."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514384944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum