RockStation

Hazai Gépmadár szárnyal a Dead Daisies előtt: megvan a budapesti koncert előzenekara!

2018. november 30. - sunthatneversets

gepmadar02.jpg

Alig több mint két hét, és ismét Budapesten duruzsol a rajongók fülébe a Dead Daisies. Az all-star rockbanda tagjai maguk választották ki a budapesti koncert vendégzenekarát: Doug Aldrichék előtt egy lendületes fiatal csapat, a veresegyházi Gépmadár játszik majd.

A 2016-ban alakult öt tagú csapat stílusa blues, hard rock és heavy metal alapokat ötvöz, a dalok ikergitáros riffekkel, magyar szövegekkel és nagyívű dallamokkal válnak emlékezetessé. A kezdetben feldolgozásokat játszó Gépmadár ma már saját számokkal lép fel: bemutatkozó, saját nevük alatt kiadott nagylemezük szeptemberben jelent meg. 


A december 12-ei koncertre persze nem csak a Gépmadár miatt érdemes időben érkezni: a Dead Daisies ugyanis a tervek szerint a két órás szédítő rock&roll műsor mellett egy exkluzív akusztikus szettel is meglepi az elsőként érkező 50 rajongót a Barba Negra Music Clubban. A koncertre novemberben még kedvezményes, elővételes áron szerezhetjük be jegyünket. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8214405248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goose-T · http://blacksabbath.blog.hu/ 2018.11.30. 15:52:21

Mi pedig a Gépmadár előzenekara leszünk ma este! :)
fb.me/scharlotterhodes
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum