RockStation

Négy éjszaka, négy zenekar: Agnostic Front, Korn, GG Allin és Jeff Beck is bemutatásra kerül a kvázi dokumentumfilm-sorozatban

2018. november 30. - theshattered

ggallin.jpgA Showtime nevű online filmnézős oldal négy éjszaka alatt négy filmmel örvendezteti meg a nézősereget. Természetesen négy zenei témájú mozival, négy olyan művel, melyek eddig csak limitált számú közönség elé jutottak el ilyen-olyan okokból. A kvázi sorozatban szerepelni fog az idén bemutatott Jeff Becket fókuszba hozó Still on the Run (rengeteg interjúval a kortársakkal), az Agnostic Front filmje, a Godfathers of Hardcore (ami a zenekar életét mutatja be, természetesen a HC keresztapák szavaival előadva), a mondjuk úgy, tartalmas életet élt GG Allin munkássását bemutató All in the Family (természetesen archív felvételekkel és interjúkkal turbózva) és a Korn gitárosának, Brian 'Head' Welchnek a passióját bemutató Loud Krazy Love is. Zenerajongóknak kötelező néznivalók. Trailer és pontos bemutatási idők lentebb.

Jeff Beck: Still on the Run - 12/11 at 7:30 p.m. ET/PT
Agnostic Front: Godfathers of Hardcore - 12/12 at 7 p.m. ET/PT
GG Allin: All in the Family - 12/13 at 10 p.m. ET/PT
Korn's Brian 'Head' Welch: Loud Krazy Love - 12/14 at 10 p.m. ET/PT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314405510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum