RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.48

2018. december 02. - sunthatneversets

rotting_christ_2018.jpg

Nem telik el hét dalmegosztás nélkül. Eheti összeállításunkban egykor szebb napokat látott horror punk brigád, görög black, amerikai death metal aprítógépezet, hideg ipari sötétség és szólóprojekt a Rammstein mellett.

AFI - Trash Bat


Új EP-vel jelentkezik december 7-én az AFI. A The Missing Man (Ex Noctem Nacimur) címet kapott kislemez most némi ízelítőt is kapott a Trash Bat című dal a képében.


MALEVOLENT CREATION - Mandatory Butchery


Friss tételt adott ki a Malevolent Creation a január 18-án érkező új nagylemezéről, a The 13th Beastről. A Mandatory Butchery pontosan olyan, amilyet a címe alapján sejteni lehet. 


SHADOW DOMAIN - Magnitiztad


Hideg ipari sötétség. Valahogy így lehetne jellemezni a Shadow Domain zenéjét, melyben Kris Norris (ex-Darkest Hour), Benjamin Nominet (ex-Sybreed) és Nick Oshiro (ex-Static-X) dobták össze a tudásukat. A zenekarnevekből is ki lehet következtetni, hogy azért van itt bőven elektronika, de azért a jóféle gitártémákat sem igyekeznek elhagyni az urak, egész jó kis keveréket sikerült összehalmozniuk. Főleg az utóbbi két csapat rajongóinak érdemes lecsekkolnia őket, ha pedig bejött a cucc, december 21-én érkezik a teljes album, a Digital Divide.


EMIGRATE - You Are So Beautiful


Beelőzte a Rammstein gitáros Richard Z. Kruspe szólózenekarának az Emigrate-nek az új albuma a főzenekar jövőre várható új lemezét. Pénteken jelent meg ugyanis az A Million Degrees címet viselő új korong, melyen olyan vendégek teszik tiszteletüket, mint Ben Kowalewicz (Billy Talent), Till Lindeman (Rammstein), Tobias Forge allias Cardinal Copia (Ghost) és Margaux Bossieux (Dirty Mary). A megjelenés alkalmából van videóval megtámogatott dalis, mondjuk ez éppen vendég nélkül. 


ROTTING CHRIST - Fire, God And Fear


Bedobott egy szeletet a február 15-re várható új albumáról, a The Hereticsről a Rotting Christ. A nem is olyan régen Budapesten is fellépett brigád a Fire, God And Fear című nótát adta közkézre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314407472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum