RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.49

2018. december 09. - sunthatneversets

dt_afterlightimage-6.jpg

Lassan vége az évnek, de új dalok mindig akadnak. Eheti összeállításunkban a progressziv rock egyik nagyágyúja, finn kaszások, amerikai deathcore, és két extrém metal brutalitás, utóbbi csak mazochistáknak. /Fotó: Mark Maryanovich/

DREAM THEATER - Untethered Angel


Distance Over Time címmel február 22-én érkezik a Dream Theater új dalcsokra, amely egészen pontosan 10 dalból áll majd. Tegnap menetrend szerint meg is érkezett az első dal róla Untethered Angel címmel. A dal maga az új lemez nyitótétele lesz majd.


CHILDREN OF BODOM - Under Grass And Clover


Még jó három hónap és megérkezik a Children Of Bodom legfrissebb albuma, a Hexed. A csapat viszont nem akarja addig éheztetni a rajongóit, így egy klip társaságában már ki is adta az első előzetes nótát, ez a meglehetősen (jó értelemben vett) slágeres hangvételű Under Grass And Clover lett. 


CARNIFEX - Bury Me In Blasphemy


Bury Me In Blasphemy címen új EP-t adott ki a Carnifex, ráadásul a címadót még egy klippel is megtámogatta. A négyszámos, egyébként szinte minden előjel nélkül bedobott kislemezen két feldolgozás (egy Nine Inch Nails és egy Slipknot) és egy remix (a NIN dalé) is helyet kapott. 


VLTIMAS - Praevalidus


Vltimas néven fut az ex-Morbid Angel tag David Vincent új projektje, melyben Rune „Blasphemer” Eriksen és Flo Monier egyesítette erőit. A trió első nagylemeze március 29-én jelenik meg a Season Of Mist gondozásában, és most bemutatták róla az első dalt is Praevalidus címmel.


PRIMITIVE MAN - Oily Tears

Február 22-én egy Hellel közös EP-t fog kiadni a Primitive Man. A trió be is mutatta az egyik friss tételüket, az Oily Tearst az anyagról, ami olyan szinten brutális és pusztító, hogy csak az igazi fanatikusoknak és mazochista beállítottságú metalosoknak merjük ajánlani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214459654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum