RockStation

Állítólag jövőre új dal jön a Guns N' Rosestól

2018. december 10. - theshattered

guns_n_roses_2017.jpgHa már ennyi ideje közösen vándorolnak fel-alá a földgolyón, akaratlanul is adja magát a kérdés: nem akarna végre valami újat kiadni a Guns N' Roses Slashes, Duffos verziója? Most kicsikét zörög a haraszt, állítólag lesz belőle valami, legalábbis ha a Rock Talk műsorvezetője, Mitch Lafon jól érdesült: ha minden igaz, a rózsások ha nem is saját tétellel, de a T-Rex Children Of The Revolutionjének átiratával tervez majd kedveskedni a rajongóknak, mely majd egy feldolgozás korong részeként fog megjelenni 2019-ben. Persze szigorúan ki kell hangsúlyozni: állítólag. De ugye volt már olyan, hogy kis pletykákból mégis lett valami...

"Bizonytalan források szerint a Guns N' Roses felvette a T-Rex Children Of The Revolutionjének a feldolgozását, amely majd egy később megjelenő feldolgozáslemez része lesz. Állítólag más előadók is lesznek majd az albumon, így a U2, Elton John, a Foo Figters és Joan Jett. Megjelenésig ez még pletykának tekintendő."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2314466610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum