RockStation

Börtönbe került a Cannibal Corpse gitárosa, Pat O'Brien

2018. december 11. - theshattered

cannibal-corpse-pat-obrien.jpgEgy elég tartalmas estén van túl Pat O'Brien, aki jelenleg a floridai Tampa börtönének kényelmét élvezi. A Cannibal Corpse gitárosa egy este alatt hozta össze a hatósági személy elleni, halálos fegyverrel okozott súlyos testi sértés, valamint lakóhelyre való betörés és ottani támadás vádjait. A szép lajstrom rövid története következik.

O'Brien helyi idő szerint tegnap 18:57 körül egyelőre ismeretlen okból betört két meg nem nevezett személy otthonába, egyiküket le is nyomta a földre. A hatóság kiérkezésekor O'Brien az otthonának kerítése mögött rejtőzött, ekkor onnan kirontva egy késsel a kezében az egyik rendőrre támadt. Ekkor áramütéssel tették őt ártalmatlanná, egyből letartóztatták.

Más források szerint O'Brien háza lángokban állt a rendőrség megérkezésekor, bentről töltények robbanása hallatszott. Az illetékesek egész este kint tartózkodtak a helyszínen, útlezárás mellett oltották el a tüzet.

Egyelőre sem a zenekar, sem a kiadójuk, a Metal Blade nem kommentálta az esetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414472036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum