RockStation

Új zenét ad ki jövőre Jimmy Page

2018. december 12. - theshattered

09_jimmypage_g_w-none.jpgHabár egyelőre a Led Zeppelin félévszázados fennállását ünneplő könyv megjelentetése köti le minden figyelmét, Jimmy Page az aktív zenei részét sem tervezi elhanyagolni a közeljövőben. A SiriusXM kérdésére válaszolva elhintette az öreg: jó eséllyel valami újat is ki fog adni 2019-ben.

"Mindig van valami a fejemben és mindig úgy gondolok az egészre, mint bizonyos dolgok megjelenések ütemezett időrendjére. Igazából ez sosem volt máshogy. És nyilvánvalóan vannak ötleteim tennivalókra és projektekre, amit meg szeretnék csinálni, de tudod, ez mind időbe telik. Ebben a pillanatban azok vagyunk, hogy jelenjen meg a könyv, ami egyébként zseniális lesz! És ki tudja, mi vár még rám? Igazából én sem tudom. Nem tudom megmondani jelen pillanatban."

És hogy lesz-e valami új anyag 2019-ben? "Á, hát ez egy másik történet. Igen, minden bizonnyal fogtok kapni valamilyen Jimmy Page cuccot, ezt megígérhetem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6414473336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum