RockStation

A drog az rossz: láthatóan hallucinált Pat O'Brien a magánakciójakor

2018. december 13. - theshattered

cannibal-corpse-pat-obrien-anti-suicide-vest.pngAhogy már mindenki tudja, a Cannibal Corpse gitárosa, Pat O'Brien egy elég szép szólómutatványt csinált a héten, kár, hogy ezt nem a színpadon, a gitárjával tette, ahogy illett volna. O'Brien betört egy házba, ahol a két lakó közül az egyiket a földre teperte, majd onnan, miután távozott, a kiérkező rendőrök a saját, lángokban álló háza előtt találták, ahonnan a fegyvergyűjteményének a töltényrobbanásai hallatszottak. A sztori koronája, hogy a gitáros az egyik rendőrre késsel próbált támadni - ekkor már áramütéssel ártalmatlanná tették. Ahogy haladnak a vizsgálatok, egyre több részlet lát napvilágot.

Mondjuk az eleve nem volt kérdés, hogy a jó Pat valamit nagyon csúnyán beszedhetett, mivel értelemszerűen épeszű ember ilyet nem nagyon szokott csinálni, de ezt megerősítik a szomszédságból érkező beszámolók is:

"Normális szomszédnak tűnt. Kiszállt a kocsiból, be a házba, aztán ennyi. (...) Mindenki a maga dolgával foglalkozik, senki nem zavar senkit. A legtöbb ember köti magát a mondáshoz: 'a jó kerítés jó szomszéddá tesz'. Úgy értem, nagyon szörnyű, hogy ilyesmi a közeledben is megtörténhet."

A tűzzel kapcsolatban egy másik szomszéd: "Nagyon félelmetes volt! Megfordult a fejemben, hogy 'a házam is a tűz martaléka lesz, ha nem sietnek a tűzoltók és oltják el', de aztán megmentették a házunkat, nem lett semmi kárunk."

Elmondása szerint az a szomszéd, akihez betört O'Brien, állította, hogy a gitáros hallucinált, amikor beállított a házába, ki is jelentette, hogy valaki követi őt. A tulajdonos szerint O'Brien rémültnek tűnt, egyszer még a szekrénybe is elrejtőzött.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814476118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum