RockStation

Megvan, hogy kiket iktatnak be jövőre a Rock And Roll Hall Of Fame-be

2018. december 13. - theshattered

def_leppard_2015.jpgMost már pontosan tudni, hogy kik fognak bekerülni a rock and roll halhatatlanjai közé, azaz a Rock And Roll Hall Of Fame-be. A pontos névsor a Def Leppard, a Radiohead, Janet Jackson, Stevie Nicks, a The Cure, a Roxy Music és a The Zombies. Ahogy mindenki más is, a Def Leppardosok is kommentálták az örömteli eseményt.

Joe Elliott: "Először is nagyon szeretnénk megköszönni a rajongóinknak és a múltban beiktatott előadóknak, hogy ránk szavaztak. Gratulálunk a velünk együtt beiktatásra kerülőknek is! Hihetetlen múltbéli, jelenlegi és jövőbeli előadók mellett leszünk mi is. Felfoghatatlan mértékű megtiszteltetés!"

Phil Collen: "A 2018-at a Royal Albert Hallban kezdtük és az egészet betetőzve a Rock And Roll Hall Of Fameben fejezzük be. Zseniális!"

Rick Savage: "A Rock And Roll Hall Of Famebe való beiktatással a Def Leppard egy olyan társaságba került, akiket mindig is tiszteltünk és megbecsültünk. Már nagyon várjuk a ceremóniát!"

Vivian Campbell: "Amikor több más zenekarban töltött időszak után megérkeztem a Def Leppardba, láttam, hogy itt nagyobb célok vannak, mint bárhol máshol. Mint a korai évek rajongója, hallottam is ezt a lelkesedést a dalokban, ahogy összeolvasztották a stílusokat az igazi Def Leppard hangzássá. Huszonhat évnyi újfiúság után biztosíthatlak titeket arról, hogy ez a hozzáállás és a csapat céljai most is ugyanolyan nagyok és erősek."

Rick Allen: "Micsoda megtiszteltetés a Def Leppardnak, hogy az ezévi beiktatáson mi is bekerülünk a rengeteg tehetséges és méltó előadó közé!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614478698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum