RockStation

Még sem lesz T-Rex feldolgozás a Guns N' Rosestól

2018. december 14. - theshattered

guns_n_roses_2017.jpgSajnos ezúttal a pletyka fals hírnek bizonyult: nem fog szerepelni a Guns N' Roses a Marc Bolan előtt tisztelgő feldolgozáslemezen, ez amúgy a szóbeszédek szerint a T-Rex-féle Children Of The Revolution című tétel lett volna. Nos, ha már így alakult és megtörtént a helyreigazítás, legyen igaz része is a dolognak: a U2, Elton John, a Foo Fighters és Joan Jett valóban ott lesznek a CD-n, viszont a rózsások által kiszemelt tételt más fogja előadni a dalcsokron.

Ezt a lemez (melynek pontos címe Angelheaded Hipster – Another Look at Marc Bolan lesz) producere, Hal Willner tette helyre a pletykát indító Mitch Lafonnál: a Children Of The Revolutiont Kesha fogja énekelni egy szimfonikus zenekar kíséretében, Wayne Kramer vendégszereplésével. Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy Axl Roseék egy másik dalt játszanának fel: a Guns egyáltalán nem lesz ott az albumon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5514481648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum