RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.50

2018. december 16. - sunthatneversets

in_flames_2018.jpg

Lassan vége az évnek, az utolsó dalmegosztások egyike a mostani. Benne hazai modern metal jóság, valaha volt melodic death ikon, thrash-dinoszaurusz, rock-szupergrupp és deathgrind aprítás.

MUDFIELD - Féreg

Új dallal és hozzá egy videóval jelentkezett a szeghalmi Mudfield, akiknek első nagylemez jövő év februárban érkezik majd. Addig is ízelítőnek itt a Féreg. Modern metal rajongóknak erősen javallott.


IN FLAMES - I Am Above

Március 1-én érkezik az In Flames legújabb nagylemeze, az I, The Mask. A csapat a korongról a bejelentés mellé társított egy dupla dalpremiert is. A két dalból mi az általunk erősebbnek tartott I Am Above címűt mutatjuk meg itt most.


OVERKILL - Last Man Standing 

Bedobta az új nagylemez, a The Wings Of War egy szeletét az Overkill. A csapat tizenkilencedik albuma február 22-én fog kikerülni a boltok polcaira, addig pedig tessék edzeni a Last Man Standinggel! Főleg, hogy Blitzék március 11-én Budapestre is ellátogatnak, a helyszín a Barba Negra. 


MISERY INDEX - New Salem

Rituals of Power címen érkezik majd a Misery Index legújabb nagylemeze, de addig még aludni kell egy párat. A csapat ennek ellenére a New Salem képében azért beadott egy új videót, hogy március 8-ig mégse éhezzen az a rajongói fül - szépen meg is csépelnek benne. 


DEADLAND RITUAL - Down In Flames

Megérkezett a Deadland Ritual első dala. A Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Stevens és Franky Perez által alkotott csapat a Down In Flames képében debütál a nagyközönség előtt videóval együtt. A teljes nagylemez egyelőre nem tudni, mikor érkezik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114485848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum