RockStation

Elváltak a Five Finger Death Punch és Jeremy Spencer útjai

2018. december 18. - theshattered

five_finger_death_punch_2015_3.jpgKilépett a Five Finger Death Punchból a csapat egyik alapítótagja, Jeremy Spencer. A Breaking Benjaminnal közös turnén Charlie Engen helyettesítette Spencert, akinek elmondása szerint a kor, illetve a dobolás okozta megterhelés tett keresztbe, a hivatalos pótlást még nem jelentették be.

"Már hónapok óta érlelődik bennem ez a döntés, most elérkezett az idő. Már hatéves korom óta zenélek, szerencsésnek érzem magam, hogy a testem évtizedeken át megengedte, hogy azt csinálhassam, amit szeretek: a dobolást. Viszont a hatalmas fizikai megterhelés eljuttatott egy olyan pontra, amikor már nem tudom azt a teljesítményt hozni, amely örömmel és elégedettséggel töltene el. Úgy érzem, hogy a zenekar egy olyasvalakit érdemel, akiben megvan a tűz, az energia, aki képes hozni azt a teljesítményt, amit a rajongók megérdemelnek. Mint ahogy ti is, én is biztatni fogom őket a zeneírásra, miközben persze turnézni fognak és elviszik a bulit a számunkra kedves rajongóknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2314499148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum