RockStation

Valószínűleg áprilisban megjelenik az új Rammstein

2018. december 18. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgSzegény Richard Z. Krupse akárhogy a nemrég megjelent Emigrate albumot szeretné promotálni, nem menekül a Rammsteines kérdések elől. A gitáros a kérdéshegyekben már azt is elszivárogtatta, hogy jó eséllyel április környékén mindenki hallhatja a teljes, várhatóan elég meglepő dolgokat is tartalmazó Rammstein anyagot.

"A Rammsteinnel minden örökké tart, mert ott van hat ember, plusz egy hangmérnök és egy producer, ráadásul mindenkinek megvan a maga véleménye. Nagyon lassan halad az egész és nagyon időpocsékló, néha egyenesen idegesítő tud lenni. Habár ezzel együtt úgy gondolom, hogy ez egy olyan album lesz, ami a Rammstein számára eddig ki nem aknázott potenciálokat rejt. Számomra az egyik ok egy új Rammstein-lemez elkészítésére az volt, hogy egyensúlyba hozzuk a csapat koncertekbeli népszerűségét a tényleges zenével. A Rammsteinnel kapcsolatban az emberek általában a tűzről meg az egyéb élő cuccról beszélnek. Én nem akarom, hogy egy újabb Kiss legyünk, ahol az emberek csak a sminkről és ehhez hasonlók jutnak az eszébe rólunk és nem a zene.

Egy olyan albumot akartam csinálni, amely kicsit jobban elüt a múltbéli anyagainktól. Amikor hallgatom az új dalokat, ha össze kellene foglalnom, olyan mintha egy Rammstein 3D lenne. Örülünk, hogy a jó barátommal, Olsen Involtinivel dolgozunk, aki az Emigrate lemezeknél is segített. Nagyon jó cimborám és behozott a Rammstein világába olyan harmóniákat is, amiket én nagyon kedvelek."

És akkor mikor is lesz az akkor? "Már az utolsó keveréseket készítjük, olyan 2019 áprilisa környékén fog megjelenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814497416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2018.12.18. 11:48:51

Lusta, lusta disznók!
Ha nem dupla album jön ki, elmehetnek a tulipános picsába!

Értem én (csak pont leszarom), hogy csak most fogyott el a lóvé, de ha már egyszer annyira büszkék a zenéjükre, akkor mégis hogy hagyhatnak ki 10 évet?!?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum