RockStation

Egy kisebb fegyverraktárt tartott otthon Pat O'Brien

2018. december 19. - theshattered

cannibal-corpse-pat-obrien.jpgA Cannibal Corpse gitárosának múlt heti betörős, rendőrtámadós, bebörtönzős történetéről már biztos hallottatok, ezt a részét nem is részleteznénk az elég nagy lökéshullámot generált eseménynek. Az éppen szabadlábon védekező Pat O'Brien most a házkutatása miatt került újra előtérbe, ahol egy kisebb hadsereg ellátására elegendő lőfegyvert halmozott fel.

A tűz által is sújtott épületben az illetékes tűzoltók egy kisebb fegyverraktárt, széfeket és potenciális robbanószereket találtak a lőfegyverek gyűjtése iránt elég fogékony O'Briennél. Az előbbi kategóriába ötven darab shotgunt (ezek közül egy illegálisan lefűrészelt csövűt), tíz félautomata fegyvert, köztük néhány AK-47-es alváltozatot, két Uzi stílusú géppisztolyt és húsz kézifegyvert számoltak össze az arra kijelölt személyzet emberei. Ezeken felül két lángszórót is találtak a törzsek, egyet az épületben, egyet azon kívül.

Persze a sor nem áll meg, ötvenhárom éves gitárosnál többezer tárnyi töltényt (nyilván ezek robbanásai hallatszódtak a tűzben), töltényöveket és katonai kannákat is találtak - valamint három koponyát. Egyes beszámolók szerint O'Brien a letartóztatása napján a szüleinek telefonon az elragadtatásról beszélt, valamit arról, hogy az idegenek már leszálltak közénk. Ebből értelemszerűen adódik, hogy minden bizonnyal tudatmódosító szerek hatása alatt állt a gitáros.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3214500640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum