RockStation

Közleményt adott ki a Cannibal Corpse Pat O'Brien letartóztatásával kapcsolatban

2018. december 20. - theshattered

cannibal-corpse-pat-obrien.jpgUgyebár a hírek mennek jobbra-balra a Cannibal Corpse gitárosának, Pat O'Briennek a letartóztatásával és annak körülményeivel kapcsolatban, viszont a hivatalos zenekari álláspont eddig hiányzott. A csapat a Facebookon tette közzé a véleményét az esettel kapcsolatban, ez pedig a következőképp néz ki.

"Mint zenekar és annak tagjai, csakis a legjobbat akarjuk a testvérünknek és társunknak, Patnek. Amíg nem tudunk további információt mondani az esettel kapcsolatban, szeretnénk mindenkit informálni, hogy Pat megkapja a megfelelő segítséget, köszöni a szeretetet és támogatást, amit a Cannibal Corpse rajongóitól kap világszerte.

Pat éppen a családjával és barátaival van, várja, hogy valamikor visszanyerje az egészségét és visszatérhessen közénk. Ha bárkit érdekelne, a Cannibal Corpse turnét megtartjuk a tervek szerint, a koncerteket meg fogjuk tartani."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814503764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum