RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.51

2018. december 23. - sunthatneversets

soilwork2018.jpeg

Eheti dalmegosztásunk elég változatosra sikerül. Lesz itt kétlábdobbal vastagon megpakolt svéd metal, fincsi amerikai post-metal, hazai súlyozás, ragyogó-fekete görög fém, és svéd skatepunk.

SOILWORK - Stålfågel

Január 11-én érkezik a Soilwork legújabb korongja, a Verkligheten. A csapat mindezt megpromózandó a Stålfågel című nótát ki is adta, egy animációs videóval betársítva, mely így értelemszerűen a január 25-i Amorphisszal a Jinjerrel és a Nailed To Obscurityvel közös bulin is fel fog csendülni. 


INTRCPTR - Dusted

Az INTRCPTR a Pelican-os Larry Herweg és a 5ive-ban is nyomuló Ben Carr projektje. Ha a két zenekart ismered olyan messze már nincs is a megfejtés, hogy milyen muzsikában utazhat az INTRCPTR. Bizony post-metal, egy kis stonerrel, sludge-dzsal nyakon öntve, intsumentálisban elővezetve. A duó II címre keresztelt két dalos EP-je most jelent meg, amit a fentebb vázolt stílusok kedvelőinek igencsak ajánlunk meghallgatásra.


GODGIVEN - Strayght

A Godgiven mostanában némileg remete-üzemmódba kapcsolt. Ez részben tudatos döntés volt, de az év elején bemutatott Self is Team után itt volt az ideje, hogy újabb életjelet adjanak magukról a Strayght című nóta formájában.


ROTTING CHRIST - Heaven And Hell And Fire

Kiadta a második előzetes tételt a február 15-én érkező friss albumáról a Rotting Christ. A Heaven And Hell And Fire a The Heretics című dalcsokron lesz majd elérhető. 


MILLENCOLIN - SOS

SOS lesz a címe annak az albumnak, melyet február 15-én fog megjelentetni a Millencolin. A deszkáspunkok a bejelentés mellé a címadó, albumnyitó dalhoz egy videót is mellékeltek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3414506934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum