RockStation

A pletykák szerint jövőre eredeti felállásban fog koncertezni a Van Halen

2018. december 27. - theshattered

vanhalen_002.jpgNem zörög a haraszt, ha... De ha éppen egy Van Halen-tag zörgeti, az mindig más tud lenni. Jó ideje mennek oda-vissza a pletykák az eredeti kvartett újraegyesüléséről, melynek a hullámait Eddie Trunk sem tervezi csitítani.

"Kicsit félve beszélek erről, mert minden évben felmerül némi pletyka arról, hogy a Van Halen csinálni fog valamit, vagy bejelent valamit és végül nem is történik semmi sem. De ahogy 2018 a vége felé közeledik, kicsit erősebben lehet érezni valamit, még én is hallom a zörgéseket. Vannak forrásaim, emberek, akiktől hallottam dolgokat. Szóval nem nevezhetem meg a forrásomat, de hallottam valakitől a zeneiparból, aki azt mondta nekem, hogy beszélt valakivel, aki azt hallotta valakitől, hogy valóban lesz valami a Van Halen háza táján 2019-ben, legalábbis ami a koncerteket illeti.

A pletyka az az - és szeretném újra kihangsúlyozni, hogy pletyka, pletyka, pletyka! Hallottad, hogy azt mondom, pletyka? A pletyka megbízható forrástól van, de egy meg nem erősített témáról, miszerint a csapat az eredeti felállásban fog turnézni 2019-ben, ami azt jelenti, hogy Michael Anthony visszatér és hogy lesz valamiféle stadion dolog is. De nem győzöm kihangsúlyozni, hogy ez egy semmilyen formában meg nem erősített dolog így 2018 vége felé."

A teljes eredeti interjú az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814516432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum