RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.52

2018. december 30. - sunthatneversets

strongd2018.jpgElérkezett az év vége, 2018-ban utoljára jelentkezik dalmegosztós rovatunk. És micsoda öröm benne csupa hazai termék. Lesz itt régi motoros elektrorock, köcsögmetál, kritikus modern rock, punk rock és crust/HC/black egyveleg

HELO ZEP! - Ha elmúlik a "harácsony"

A két ünnrp közöttt jelent meg a Helo Zep! legújabb „karácsonyi” dala, amit a Rock FM felkérésére készítettek és saját elmondásuk szerint „Nem egy tipikus karácsonyi dal", és amit a próbatermükben vettek fel és szándékosan az ünnepek végére időzítettek. A dal a Ha elmúlik a harácsony címet kapta.


ZPZ - Jó éjszakát! 2.

A köcsögmetál üdvöskéi, a ZPZ felpörgeti maga körül az eseményeket. Elkészült új lemezük premierjét 2019.01.01-én nálunk tartják meg, ennek beharangozójaként elkészült Jó éjszakát! 2. címet viselő daluk egy videó társaságában. Az kijelenthető, hogy köcsögék most sem fogták vissza magukat, nem kicsit bizarr állatság lett az eredmény.


STRONG DEFORMITY - Idol In The Mirror

Új tétellel jelentkezett a szombathelyi illetőségű Strong Deformity. A csapattól talán szokatlanul rockos Idol In The Mirror mellé egy dalszöveges videó is társult. Mi most már egy új nagylemezt sem bánnánk.


GRIMCITY - Wounded

Új számmal és klippel jelentkezett a black és crust punk/HC stílust játszó budapesti Grimcity zenekar. A Wounded névre hallgató szerzemény a banda jövő év elején megjelenő kislemezének, a Vespernek egyik új dala. 


BANKRUPT - Megint nem haltál meg

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki a buli végére időnként túl bátorra issza magát és lesérül egy meggondolatlan mutatványtól. Róla szól a Bankrupt évvégi punk rock party slágere, aminek hivatalos klipjét sikerült még a szilveszteri buli-időszak előtt kihozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4414520492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum