RockStation

Lehet, hogy tényleg összeáll a klasszikus Guns N' Roses?

2018. április 30. - theshattered

guns_1987.jpgLegalábbis a lenti kép igencsak arra enged következtetni. Persze a csapat már így is háromötödben "abszolválta" a feladatot, viszont eddig Izzy és Steven Adler kimaradt a buliból. Meglehet, hogy Londonban készül valami és az eredeti ötös fogja elnyomni az 1987-es debütöt? Reméljük, hamarosan fény derül rá!

Tovább

A Perfect Circle - Eat The Elephant (BMG, 2018)

Egyél elefánt' és fogd rá a nyuszira!

elephant.jpgJogos elvárás, hogy tizenöt év csend után (az eMOTIVeot most ne számoljuk, lévén csak egy nagyrészt feldolgozáslemez lenne, még ha nem is mindennapi) a világ legtökéletesebb albumával jelentkezzen egy zenekar? Abszolút! Sőt, egy banda minél később ad ki friss albumot, elvileg annál nagyobb nyomás kellene, hogy nehezedjen, mivel a rajongók étvágya és igénye is egyre fentebb kúszik.  De meg tud felelni ennek az egész elvárás, súly, étvágy kombinációnak az Eat The Elephant? Vagy annyira nem is tökéletes? Vagy pont, hogy az? Vagy "csak" egy újabb A Perfect Circle album? Spoilerveszély: meg tud és szinte teljesen tökéletes is!

Tovább

Csók: a gyerekek - Ezúttal a Kiss van a terítéken!

KISSband2012.jpgGene Simmonsék sem menekülnek a porontyok ítélete elől, legalábbis a Fine Bros elintézte, hogy összeálljon a két "fél". Persze a picurok nem tudták, mi fán terem a Kiss, aztán kicsit meg is lepődtek rajta. A festés miatt voltak minden: bohócok, pankrátorok, meg amúgy is kaptak hideget, meleget, de ezt csekkoljátok le ti, magatok!

Tovább

Godsmack: novemberben végre budapesti koncert!

godsmack_2014_1.jpg

Első magyarországi koncertjét adja idén ősszel a Godsmack: november 24-én a Barba Negra Music Clubban játszik Sully Erna együttese. Az 1995-ben alapított amerikai rockzenekar az egyik legsikeresebb, többszörös platinalemezes kortárs előadó: több mint 20 millió lemezt adtak el, négyszer jelölték őket Grammy-díjra.

Tovább

Legklasszikusabb albumával látogat először Magyarországra az Armored Saint

sc4_9874ed.jpg

Az Armored Saint életműve csúcspontjával, a Symbol Of Salvationnel idén ősszel ellátogat néhány kiemelt helyszínre, köztük pedig a zenekar több évtizedes történetében először, Budapesten is hallhatjuk elejétől a végéig a klasszikus lemez dalait november 8-án az A38 Hajón.

Tovább

Egy jó Skeletonwitchet valaki?

sw2018.jpgÖt év után új nagylemezzel jelentkezik a július 22-én a Dürer Kertbe látogató Skeletonwitch. Habár a blackes thrasherek 2016-ban kiadtak egy EP-t, azért a teljes korong mindezidáig váratott magára. Július 20-án pedig eljön a pillanat, megjelenik a Devouring Radiant Light, melynek az első dala, a lemeznyitó Fen Of Shadows már meg is fülelhető. A dátumból persze könnyen ki lehet következtetni, hogy jó eséllyel több dalt is fogunk kapni az akkor már hivatalosan is elérhető korongról.

Tovább

Hát, ő lenne a Kiss Guy

yvc5ipld5yv22uienx7krs-970-80.jpgKi is ez a nem kicsit mázlista Kisses arc, aki egy elég nagyot pörgetett a Foo Fighters egyik koncertjén? A Neve Yayo Sanchez és ahogy többen is sejtettétek, tudtátok, nem nyeretlen kétévesről van szó, hanem egy kipróbált gitárosról, aki részt vett a Loudersound 2007-es Rock 'N' Roll Fantasy campjén is. Itt van néhány dolog róla, melyet az egyik vele készült interjúból ragadtunk ki.

Tovább

Ezúttal még egy The Night Flight Orchestra videónk is van!

the-night-flight-orchestra.jpgJúnius 29-én érkezik a retrometalos szupergroup The Night Flight Orchestra új albuma, a Sometimes The World Ain't Enough. Erről most a This Time lett kiszemelve arra a célra, hogy ugyan már azért mégiscsak tessék megvenni a "kazettát". Persze az album megjelenése mellé illik odabiggyeszteni, hiszen legalább akkora súlyú információ: december 11-én az A38 Hajón élőben is el lehet majd csípni az urakat!

Tovább

DVD-n is kiadja a plovdivi koncertjét Devin Townsend

0devintownsend2017_51_eredmeny.jpgAmíg épp a körülbelül százdalnyi ötletét rögzíti a kopasz gitárzseni, Devin Townsend, az érdeklődés fenntartása végett kiad egy - nyilván devinesen - érdekes és gazdag koncertanyagot. A 2017. szeptember 22-én, a bulgáriai Plovdivban felvett, egyrészt egy közönség által összerakott, nagyzenekarral megturbózott blokkot, másrészt a teljes, akkor 20 éves Ocean Machine élő verzióját tartalmazó anyag július 6-án fog megjelenni, nyilván többféle kiadásban (ezek: limited deluxe 3CD/2DVD/Blu-ray artbook - a második DVD-n egy így készült dokumentumfilmmel, 3CD/DVD digipak, szimpla Blu-ray és digitális verziók).

Tovább

INVSN @ Dürer Kert, 2018.04.26.

Levél szüleimnek

0invsn2018_25_eredmeny.jpg

Kedves Anyu és Apu!

Tudom, mondtátok, hogy a zenélésből nem fogok megélni, tudom, mondtátok, hogy a punkrock nem visz sehová. Minden este, amikor a színpadon állok, a fülembe csengnek szavaitok, és vicces formában ezt megosztom a közönséggel is, akik jót derülnek rajta, de a budapesti koncert után számot kell vetnem magammal, és el kell gondolkoznom azon, vajon igazatok volt-e.

Tovább

Itt a Halford / In This Moment koprodukciós dal videója!

in_this_moment_2017.jpgMi a közös az In This Momentben és Rob Halfordban? Nem is egy, hanem két dolog is van! Az egyik ez a dal, a Black Wedding, melyhez megérkezett a teljes videoklip, a másik pedig, hogy mind a két fél hamarosan ellátogat Budapestre. Az In This Moment június 15-én jön el az A38-ra, Rob Halford pedig természetesen a Judas Priest élén érkezik egy kicsit nagyobb helyre, az Arénába július 24-én. De a lényeg, itt a Black Wedding klipje, tessék látni, hallani, élvezni!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum