Clutch - Book Of Bad Decisions (2018)

Neked miről szólna a könyved?

2018. szeptember 16. - KoaX

clutch_book.jpg

Mindenki életében vannak rossz döntések, amikkel akár egy kisebb könyvet is meglehetne tölteni. A tizenkettedik stúdió albumával a Clutch megírta a saját könyvét, ahol nagyon sok fontos információt megtudhatunk a zenekarról. Továbbra sem a világbéke és a mérhetetlen szenvedésről írtak a srácok. Válts sebességet és nyomd a tovább gombot, mert itt a Book Of Bad Decisions.

Tovább

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.37

bloodbath_2018.jpg

Eheti dalmegosztásunk is elég változatosra sikerült. Lesz itt minden, mint a búcsúban. Holland szimfonikus metal után angol retro/psych/doom rock következik, majd a dögszagú halál vadászik le mindenkit. Lesz még jobbfajta metalcore, sőt még Lemmy is feltámad egy kis időre.

Tovább

Dead Behind The Eyes - Itt egy új Soulfly-dal Randy Blythe vendégeskedésével

soulfly-2-smr-photo-rodrigo-fredes-e1535040482604.jpg

Ahogy azt már többször írtuk október 19-én jelenik meg a Soulfly új albuma Ritual címmel. A lemez producere Josh Wilbur volt. A lemezen vendégek is felbukkannak, az egyik dalban Randy Blythe (Lamb Of God), egy másikban Ross Dolan (Immolation) vendégszerepel. Alább most meghallgatható egy új dal Dead Behind The Eyes címmel, melyben az elsőnek felsorolt metaltorok közreműködésével.

Tovább

Így tolták Slash-ék a TV-ben

slash_2015.jpg

Szeptember 21-én jelenik meg Slash új szólólmeze, melyet ismét a Myles Kennedy & The Conspirators közreműködésével ad ki. Az albumról eddig két dalt mutatott meg a mester, amiket a héten a Jimmy Kimmel Live! című műsorban élőben is eljátszottak. Ennek felvételei alább tekinthetőek meg.

Tovább

Itt egy új Voivod-dal, ma este koncert a Dürerben

voivod_2018.jpg

Szeptember 21-én jelenik meg a Voivod új nagylemeze The Wake címmel. Két új dalt már korábban is mutattunk róla, tegnap pedig befutott a harmadik is Iconspiracy címmel, amihez egy videóklip is társul. A csapat jelenleg is turnén van és jó hír a hazai rajongóknak, hogy ma este a Dürer Kertben adnak koncertet.

Tovább

Új dalt és albumrészleteket tett közzé a The Smashing Pumpkins

sp2018.jpgAz egészen rövidke, már-már pár szavas Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. címet adta a legújabb nagylemezének a háromnegyed részben a klasszikus felállásban nyomuló The Smashing Pumpkins. A nyolcdalos koronghoz a dallistát is elérhetővé tették, de ami mégfontosabb, a Silvery Sometimes (Ghosts) címen egy dalszöveges videóval megturbózott nótát is bedobtak a közösbe, amely lentebb hallgatható meg.

Tovább

Decemberben jön az új Within Temptation-album, itt egy dal róla

within_temptation_2018.jpg

Idén nem csak koncertet (december 12.), hanem még új nagylemezt is kapunk a Within Temptationtől. Két nappal a buli után, december 14-én jön majd a Resist című album, melyről The Reckoning címmel itt az első előzetes is. A dalban a Papa Roach frontembere Jacoby Shaddix vendégeskedik.

Tovább

Négy új dalt rögzít a Mötley Crüe!

motley_crue_2014.jpgAha! Szóval ez volt a dolog mögött! Nem hiába munkálkodott Nikki Sixx és Tommy Lee abban a bizonyos stúdióban! Vince Neil lerántotta a leplet a dologról, négy új Mötley Crüe tétel lesz valamikor majd hallható a már elvileg nyugdíjazott zenekartól, miközben persze érkezik majd a The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band című film is, amely a csapat történetét lesz hivatott felölelni. Részleteket egyelőre nem tudni, de amint lesz természetesen tudatni fogjuk veletek!

Tovább

Az új Bloodbath-dal konkrétan elpusztít!

bloodbath_2018.jpgKiadta az első dalt, a Bloodicideot az új albumáról a Bloodbath. A Jeff Walker (Carcass), Karl Willetts (Bolt Thrower) és John Walker (Cancer) vendégszereplésével felvett tétel az október 26-án megjelenő The Arrow Of Satan Is Drawn című albumon lesz fellelhető és hát... Dögszagú zenét ígértek, ez valóban, kegyetlenül az lett!

Tovább

Hét plusz egy dalt szedett elő a Korn a Follow The Leader húsz éves turnéján

korn1998.jpgAzt már előre lehetett tudni, hogy a Korn - ellentétben az első lemezes emlékezős turnéval - nem fogja előszedni a legkelendőbb lemezük, a Follow The Leader minden dalát a kiadás huszadik évfordulóját megünneplő turnén. Nos, így, hogy megkezdődött a kanyar, már tudni lehet, hogy hét, plusz a ráadásban egy nóta kerül elő a képregényes borítójú mesterműről, az első, tegnapelőtti koncert dallistáját lentebb találjátok.

Tovább

Abbath | Bæst @ A38, 2018.09.10.

I am Abbath, we are Abbath! Abbath!

0abbath2018_28_eredmeny.jpg

Ahogy leértünk a bádogkoporsó mélyére és az első, ami megütötte a fülemet, az a HM2 gitártorzító láncfűrész szerű hangja, amit az Entombed tett annak idején igen divatossá a svéd death metal-osok körében. Ez bizony a Baest volt, akik annak ellenére, hogy Abbath-al turnéznak és logójuk igen black metal-os behatású, death-ben utaznak. Ráadásul nem is akármilyenben.

Tovább

Blood, Tears, Dust - Újabb koncertfelvétel a Lacuna Coil DVD-jéről

lacuna-coil2018.jpgJanuár 19-én egy cirkuszi társulat műsorával felturbózott koncertet adott Londonban a Lacuna Coil. Az idén húsz éves csapat ezt a fellépést megörökítette, ennek eredménye november 9-én érkezik majd The 119 Show - Live In London címen. Erről most megérkezett az első teljes dal, a Blood, Tears, Dust, melynek felvétele az alábbiakban csekkolható.

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum