RockStation

Vasnéni címmel itt a ZPZ új lemeze!

ALBUMPREMIER!

2019. január 01. - sunthatneversets

zpz_2018_1.jpg

A 2010-ben alakult, köcsögmetál stílust képviselő ZPZ a 2013-ban szerzői kiadásban megjelentetett Köcsögmetál! című lemeze után, 2019-ben új albumot jelentet meg Vasnéni címmel. Bár a lemez hivatalos kiadásának előkészítése, a kiadókkal történő egyeztetés még folyamatban van, a zenekar úgy döntött, hogy a premiert megtartják itt nálunk a dalok hallgathatóvá tételével.

Első hallgatás után elmondható, hogy köcsögék nem tértek le a már kitaposott útról, szürreálisba hajló humoros zenei- és szövegvilágukat is megőrizték, mostani anyag azonban zeneileg jóval combosabbra sikerült elődjénél, alternatív irányból komoly elmozdulás történt a metál és modern rock irányába.

A srácok erről így nyilatkoztak:
„A ZPZ-re továbbra is jellemző a brutálkodás és nyalakodás együttes jelenléte, a hangnemben a kemény beszólogatásokhoz csipetnyi kedvesség keverése, útszéli tahó stílus és az elegáns úri modor folyamatos váltogatása. Ismét megjelennek elmebeteg témák: hazai mezőkön átrohanó macik történetének ökológiai szemléletű elemzése, kamaszlányok és elvált asszonyok begináztatása Flipper Öcsi szellemének megidézésével, a kutyafuttatók bunkóságainak összegyűjtése, a világegyetem pusztulása előtti utolsó szex előkészítése. Zeneileg egy nyersebb és odabaszósabb irányba fordultunk az általunk kedvelt stíluselemek folyamatos keverésével. És természetesen továbbra se fogunk csalódást okozni a k…a anyátokat!”

Hát ez már felhívás táncra, tessék IDE kattintani és hallgatni!

A lemez premierjéhez készített Jó éjszakát! 2. című dal kisfilmje alább tekinthető meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314524088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum