RockStation

Közös fotón szerepel az ős-Iron Maiden négy tagja

2019. január 03. - theshattered

0ironmaiden2018_11_eredmeny.jpgA múlt hétvégén összeült az Iron Maiden alapító tagságának négyötöde. A mai felállásból csak Steve Harrist tömörítő gárda első énekese, Paul Mario Day posztolt is egy közös fotót az összeröffenésről, melyen még Dave Sullivan és Terry Rance gitárosok láthatók velük együtt - a hiányzó "láncszem" Ron "Rebel" Matthews, aki a dobokat csépelte az eredeti kvintettben. Ebből az ötösből az első komoly felvételre, a Soundhouse Tapesre már csak Harris maradt bent a 'Maidenben, aki természetesen azóta is hajtja a csapat szekerét.

"1976, vagy valami olyasmi óta újra együtt van a majdnem teljes csapat. El sem tudom mondani, milyen jó érzés ez. Ez az este egész életemben bele lesz égve az emlékeimbe. Talán majd akkor tudok többet mondani, ha fel tudom majd dolgozni ezt az éjszakát."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814530994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum