RockStation

Szívesen készítene jazzlemezt Corey Taylor

2019. január 07. - theshattered

0stonesour2018_20_eredmeny.jpgA Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor sem az a fajta, aki olyan nagyon szeret a hátsóján ülni. Amikor nem zenél (akár az előbb említett zenekarokkal, akár szólóban), vagy "megmond", vagy épp nem könyvet jelentet meg, akkor is gondolkodik, hogy merre tovább. Például ha rajta múlna, egy sötét hangulatú jazzlemezbe is belefogna, amelyen akár még Slipknot-tételeket is örömmel átgyúrna. Persze mindezt csak az ötletelés szintjén kell kezelni.

"Igazából már gondoltam rá, hogy csináljak valami ilyesmit - összerakni egy kvartettet, vagy egy kvintettet és csinálni egy jazz albumot, olyan sötét jazz albumot, amit élőben veszünk fel egy szobában. Nem adnék ki szart a kezeim közül. Az én személyes gyűjteményem lenne, mert szeretem a jazzt. Sokan nem is tudják, de egy rakat negyvenes-ötvenes évekbeli jazzt hallgatok. Ott van az a kísérteties dolog, amit Billie Holiday csinálna, a régebbi dolog, amit Charlie Parker csinálna, a szétesett időszakában. Na, valami ilyesmit szeretnék csinálni.

Igazából már van néhány jazzesített saját dalom, ki szeretném azokat is próbálni. Mondjuk olyanokat, mint a Prosthetics, szerintem az nagyon-nagyon király lenne. Vagy ott van a Bother. Van egy nagyon király jazzes verzióm rá. Nagyon menő lenne az is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814543690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum