RockStation

Elkészült az új Amon Amarth album anyaga!

2019. január 08. - theshattered

amon-amarth-2017.jpgA 2016-os Jomsviking sikere után számíthatnánk arra, hogy az Amon Amarth folytatja a történetmesélős korongok készítését, de nem ez a helyzet. Az egyelőre cím nélküli, viszont már teljesen rögzített album anyagán különálló dalszövegek fognak szerepelni, többek között olyan címekkel, mint a Berserker At Stamford Bridge és a viking csatatechnikának emléket állító The Shield Wall.

Johan Hegg: "Az előző lemeznél egy teljes kib*szott forgatókönyvet írtam és azt alakítottam át egy albummá. Most nem voltak ilyen ötleteim, de nem is akartunk történetmesélős dolgot csinálni. A Jomsviking nagyon jól sikerült, szóval ha megpróbálnánk megcsinálni még egy konceptlemezt és felülmúlni azt, majdnem lehetetlen lenne - hacsak nincs egy igazán jó történetszálad, amivel dolgozhatnál. De nekem nincs, szóval, nem is lenne értelme belefogni. Ezúttal egy kicsit lustább voltam, megvártam, hogy kész legyen a zene, aztán megvártam, merre visz majd el."

Az Amon Amarth történetét feldolgozó és két teljes koncertet tartalmazó The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm tavaly év végén jelent meg.

amonamarthjayrustonstudio2018_638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3514546972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum