RockStation

A hónap végén debütál a Zac Efron és James Hetfield szereplésével készült Ted Bundy-film

2019. január 10. - theshattered

hetfield-acting-banner.jpgMegvan még, amikor arról írtunk, hogy James Hetfield filmszerepet vállalt, ő fogja játszani a Ted Bundyt letartóztató rendőrt, Bob Haywardot? Na, ez a film, melyben egyébként Zac Efron fogja játszani a híres sorozatgyilkos, Bundy szerepét, január 26-án fog debütálni a Sundance Film Festivalon.

Az Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile hazai bemutatásáról egyelőre nincs infó, de kedvcsinálónak bedobunk néhány, a szereplőgárdában szereplő nevet: Lily Collins (Phil Collins lánya), mint Bundy barátnője, John Malkovich, mint a bíró, Jim Parsons (tudjátok, Sheldon Cooper), valamint Haley Joel Osment (akit többek között a Forrest Gumpból és a Hatodik Érzékből lehet ismerni)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614553432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum