RockStation

Serj Tankian, Tom Morello és M. Shadows is közreműködik John Dolmayan zenekarának debütlemezén

2019. január 10. - theshattered

john_dolmayan.jpgHárom neves zenész, így a System Of A Downos bajtárs Serj Tankian, a Prophets Of Rage (valamint természetesen Rage Against The Machine és Audioslave) gitáros Tom Morello és az Avenged Sevenfold énekese, M. Shadows is szerepelni fog a These Grey Men első nagylemezén. A John Dolmayan által már több, mint öt éve életre hívott csapat egy érdekes feldolgozásokkal teli korongra készül, ezekben fognak részt venni a neves arcok.

"Még mindig dolgozok rajta. A következő négy hónapban fog valamikor megjelenni. Minden dal készen van, de még a vonósok hozzáadásán ügyködünk. Aztán utána meg kell keverni néhány dalt és már készen is van. És lesz rajta néhány jó nevű művész is! Serj két dalt énekel, az Avenged Sevenfold-énekes Matt pedig egyet. Aztán van egy csomó más barátom, akik segítettek. Tom Morello is gitározott egy dalban.

Tudom, hogy ez örökkévalóságnak tűnik, de meg fog jelenni. Lett közben két gyerekem, szóval amikor ők meglettek, teljesen leálltam minden mással, csak hogy az apaságra tudjak koncentrálni. Igen, időbe telik, de remélhetőleg tetszeni fog az embereknek."

A lemezen, ahogy szó is volt róla, feldolgozások, illetve átdolgozások fognak szerepelni, melyekben Dolmayan mellett James Hazley (Cockeyed Ghost) lesz a másik főszereplő. A dobos állítása szerint, mivel előszeretettel írja át a fejében a dallamokat, így a kiválasztott nótákat, így többek között a Radiohead, az Outkast és David Bowie egy-egy tételét is ennek a kezelésnek tette ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614551924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum