RockStation

Over It All - Lamb Of God, Animals As Leaders, Sworn Enemy tagokból álló projekt a láthatáron

2019. január 12. - theshattered

overitall.jpgÖsszedobja a közösbe a tudását a Lamb Of God énekese, Randy Blythe, az Animals As Leaders gitárosa, Javier Reyes, a Sworn Enemy gitárosa Lorenzo Antonucci, valamint a 33 & West ügynökség alapítója JJ Casseiere és a Mediaskare Records alapítója, Baron Bodnar. Mindennek az eredménye egy közös zenekar, az Over It All, melynek ha már az anyazenekarok nevei alapján próbálnánk összerakni a stílusát is nehéz lenne. Sajnos egyelőre saját bemutatható daluk nincs, de két fotót már közzétettek, csak hogy érezzük a vihar előtti szelet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“The Nightmare Begins” 1.10.2019 In the @overitallofficial RV with my bros- we’re just ONE FREAKING DAY into this thing & already it’s trashed & smells like ass. I guess that what happens when you put a bunch of freaking savages from @lambofgod, @animalsasleaders, @swornenemynyc, & #atticsforautomatics together to form a band. Christ almighty, I thought I had left the van/RV days far behind me... Thanks @sumerianrecords for paying for the RV... I guess. Give us a follow for updates: @overitallofficial. What have I gotten myself into... #overitall #lambofgod #animalsasleaders #swornenemy #atticsforautomatics #sumerianrecords #getyourshittogetherkevin

D. Randall Blythe (@drandallblythe) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514557746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum