RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 2.

2019. január 13. - sunthatneversets

in_flames_2019.jpg

2019. évi dalmegosztásunk második epizódja következik. Benne hazai metalikon új dala, kanadai rakenroll, svéd hogyishíjják, egy tavalyelőtt elhunyt rocklegenda talán utolsó dala, és büntetés Baltimore-ból.

WATCH MY DYING - 3.fejezet, avagy a valótlan város

Az ígéretekhez híven bemutatta a legújabb dalát a Watch My Dying. A szép című 3. fejezet, avagy a valótlan város egy három részes anyag harmadik része. A zenekar ezúttal kicsit más felfogásban dolgozott, mint az utóbbi idők anyagain. A Watch My Dying a tervek szerint idén több új fejezettel jelentkezik majd, és jóval többször állnak majd színpadra, mint a tavalyi évben.


DANKO JONES - Burn In Hell

Burn In Hell címmel új dalt adott ki Danko Jones. Az őszi Európa-turné állomásain rögzített videóval megtámogatott dalocska Jones az erre az évre várható, egész pontosan tavasszal megjelenő új, egyelőre még ismeretlen című és beltartalmú nagylemezén fog majd figyelni. 


IN FLAMES - I, The Mask

Az új In Flames dal hamarosan érkező nagylemez címadó dala, ami az I, The Mask címet viseli. Az új album március elsején lát majd napvilágot a Nuclear Blast gondozásában.


MARK MORTON - Cross Off feat. Chester Bennington

Március 1-jén szólólemezt fog kiadni a Lamb Of God gitárosa, Mark Morton. Az Anesthetic című korongon több vendégzenész is szerepelni fog, így korábban már meg is mutattuk a Randy Blythe és Alissa White-Gluz vendégszereplésével készült The Truth Is Dead című dalt. A lemez legnagyobb dobása azonban kétségtelenül a Linkin Park néhai énekesével Chester Benningtonnal közösen összehozott Cross Off című tétel.  


MISERY INDEX - Rituals Of Power

Közkézre adta a legújabb nagylemezének, a március 8-ra várható Rituals Of Powernek a címadó dalát a Misery Index. A július 2-án a Whitechapel társaságában a Dürer Kert közönségét is szénné büntető kvartett friss nótája fentebb fülelhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3814557536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum