RockStation

Két külön lemezként jön majd ki az új King Diamond-album

2019. január 15. - theshattered

maxresdefault.jpgA jövő hét péntekén dupla koncertanyaggal érkező King Diamond egy másik kettős hallgatnivalót is ígér a rajongóinak: a 2007-es Give Me Your Soul... Please nagylemez utódját, az egyelőre cím nélküli új albumot. A két részletben megjelenő új anyag Diamondhoz abszolút passzoló tematikájáról a gitáros, Andy LaRocque beszélt kicsit egy nemrégiben adott interjújában, ha hihetünk neki, az 1920-as évek elmegyógyintézeteibe visz majd el a Mester, de egyelőre sokkal többet még ő sem tud mondani erről.

"Most éppen King Diamond következő albumára írok néhány dalt. Valószínűleg két album lesz, külön megjelentetve. A második az első folytatása lesz, először az egyes jelenik meg, majd a második rész... Úgy tudom, hogy egy teljes, új történet lesz, és az életről, halálról fog szólni, meg arról, ami közötte van."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314564074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum